MOG_3002

Onderscheidend vermogen – ‘U.S.P.’

Je moet je onderscheiden. Het onderscheidend vermogen. Je unieke verkooppunt – Unique Selling Point,

Overal hoor je als beste bedrijfsvoeringstips dat je anders moet zijn dan de rest. Maar… wat is dat nou eigenlijk? En wanneer we allemaal anders zijn, raken we dan het overzicht niet geheel kwijt?

Bijna elk bedrijf verkoopt iets wat een ander bedrijf al eerder verkocht. Toch lukt het er veel om je te doen geloven dat ze iets geheel nieuws aanbieden. Natuurlijk zijn er unieke producten en weten sommige kersverse bedrijfjes van schrik niet hoe snel ze moeten uitbreiden vanwege een onverwacht grote aanvraag. Maar in heel veel gevallen is het iets anders wat als nieuw overkomt…

Soms is dat verpakking. Bonbons kent iedereen, maar wanneer daar een goudglimmend mini-handtasje omheen zit, loop je voor je gevoel toch met iets anders naar buiten.

Soms is het de manier waarop het te verkrijgen is. Bestel je het online met alle gemakken van dien? Dat product of die dienst wordt er al aantrekkelijker op.

Dan weer is het de service, of èxtra service. Kom bij ons over onze producten praten en we geven je een gratis gezichtsreinigingsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste een deur verder in het pand. …Ik ga wel!

De lijst zal zeker langer zijn…

Hier bij Studio IVO zijn wij als ieder ander ambitieus bedrijf: we willen veel werk en we willen trots zijn op wat we afleveren. Geen onderscheidend aspect daar.

Toch zien we een aantal dingen waarvan we vinden dat die best uniek gevonden mogen worden:

1. We zijn aardig. Echt waar.

2. We komen van zeer verschillende disciplines en vermengen die. Je hoort hier een Epische Hollywood score met een dance feel net zo makkelijk als  een totaal distorted pianoconcert met een Voice Over

3. We willen samenwerken. We geloven in de kracht van het gedeelde werk in plaats van krampachtig afschermen van portefeuilles en klanten.

Daarnaast verpakken we ons werk mooi, kun je het online of live bestellen en krijg je alle service die je verdient. Een facial bij de schoonheidsspecialiste hebben we nog niet kunnen regelen, maar maak eens een oriënterende afspraak en dan kijken we wat we aan extra’s kunnen bieden!

4 comments on “Onderscheidend vermogen – ‘U.S.P.’

  1. Pingback: Cıvata

  2. Pingback: Astropay

  3. Pingback: Paykasa

  4. Pingback: essayforme

Comments are closed.